Juventus heeft na Pogba nieuwe goudmijn: 'Hij is 150 miljoen euro waard'

  Juventus heeft na Pogba nieuwe goudmijn: 'Hij is 150 miljoen euro waard'

  vrijdag 17 februari 2017 om 10:15

  Niemand in Italië kan meer om Paulo Dybala heen. De Juventus-parel heeft de kwaliteiten om zo goed als Lionel Messi te worden én is nog veel meer waard dan Paul Pogba. Dat meent Maurizio Zamparini, president van Palermo.

  Zamparini speelt met Palermo op vrijdagavond tegen Juventus en waakt voor Dybala, oud-speler van Palermo. Hij stapte in 2015 voor 40 miljoen euro over naar Turijn. Zamparini ontdekte Dybala in 2012 en haalde hem van Instituto naar Italië. Wie kritisch is op de prestaties van de Argentijn, kan beter niet bij de president in de buurt komen.

  "Wie kritiek heeft op Messi is gek. We spreken hier over de nieuwe Messi. Hij zal net zo'n speler als Messi worden en zit al op dat niveau", aldus Zamparini tegenover Tuttosport. "Hij scoort nu niet zoveel als afgelopen seizoen, maar is altijd de beste speler van het veld als ik hem zie spelen bij Juventus. (…) Ik vind dat hij 140 of 150 miljoen euro waard is. Zoals ik zei: hij is de nieuwe Messi."

  "Ik heb sinds het moment dat hij bij Palermo binnenwandelde gezegd dat hij een ster wordt", vervolgt de Palermo-baas. "Ik hoop dat hij bij Juventus blijft en ik denk dat zij hem kunnen behouden. Natuurlijk zullen clubs het proberen. Spelers van wereldklasse worden altijd begeerd door iedereen."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Juventus heeft na Pogba nieuwe goudmijn: 'Hij is 150 miljoen euro waard'