Engelse krant vol lof voor Racing Genk: Dan spelen ze Champions League

Engelse krant vol lof voor Racing Genk: "Dan spelen ze Champions League"

donderdag 2 februari 2017 om 19:40

Wilfred Ndidi is deze winter vertrokken naar Leicester City en valt daar in de smaak. De Engelsen vragen zich af hoe Ndidi uit het niets een basisspeler is kunnen worden bij Claudio Ranieri. The Sun schrijft dan ook een bijzonder lovend artikel over Racing Genk.

De Engelse boulevardkrant ziet een enorm potentieel zitten in Genk. Het haalt naast Ndidi nog belangrijke voorbeelden aan zoals Thibaut Courtois, Kalidou Koulibaly, Kevin De Bruyne, Christian Benteke, Christian Kabasele en Leon Bailey. Tegelijk haalt het ook de grootste frustratie van de supporters aan.

"Racing Genk heeft de titel niet meer gewonnen sinds 2011. Ze hebben in die tijd wel heel veel talent verkocht, daardoor hebben ze nu geweldige reputatie inzake scouting en ontwikkeling. Als ze deze spelers hadden gehouden, dat zouden in België meestrijden voor de titel én ook meestrijden in de Champions League", klinkt het bij de Engelsen. Laat het snelle vertrek van alle sterkhouders nu net het grote pijnpunt van Genk zijn.

Plaats een reactie

BS90 +3274
donderdag 2 februari 2017 om 20:18
Is een beetje het probleem in België he. Elke goeie speler is weg binnen twee jaar. Maar wat moet je doen, slechte spelers halen zodat ze zeker nooit weggaan? Dan kom je terecht bij de Vormers van deze wereld.
Vind ik leuk
donderdag 2 februari 2017 om 20:26
Maar met de Vormers van deze wereld pak je wel de titel. Hoe slecht gaan ze dan zijn?
Vind ik leuk
donderdag 2 februari 2017 om 21:07
Ga je nu zeggen dat vormer club kampioen eeft gemaakt. man man die brugge fans hier. Brugge heeft de titel te danken aan een butelle op niveau, en de flitsen van joske, in combinatie met een stevige organisatie achterin. Vormer is zeker geen slechte speler. maar je moet er ook niet meer van maken dan hij is.
Vind ik leuk
donderdag 2 februari 2017 om 21:56
Quote: ''klinkt het bij de Engelsen. Laat het snelle vertrek van alle sterkhouders nu net het grote pijnpunt van Genk zijn.''

Het zijn nu net diezelfde Engelsen die met het grote geld zwaaien waardoor ploegen in België hun sterkhouders niet kunnen houden. Het klinkt alsof wij hier zo snel mogelijk onze spelers kwijt willen.
Vind ik leuk
JpN +290
donderdag 2 februari 2017 om 23:45
Als alle Belgische ploegen hun spelers konden houden hadden we gewoon een topcompetitie.

brugge: Bacca, perisic
anderlecht: lukaku, kompany, musonda
standard: witsel, fellaini
he zelfs westerlo had Dirar.
Vind ik leuk
stama +504
vrijdag 3 februari 2017 om 18:07
Waar halen ze het geld om deze talenten te houden? We hebben niet de TV contracten van de UK.
Wat wordt er toch voor bullshit verkocht. Het geld komt niet uit de hemel vallen. Zulke vergelijkingen zijn zand in de ogen strooien van supporters. Of moet er morgen ook een Chinees komen binnengewandeld?.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Engelse krant vol lof voor Racing Genk: "Dan spelen ze Champions League"