Alle respect voor Cercle Brugge, maar dat is niet zijn niveau

"Alle respect voor Cercle Brugge, maar dat is niet zijn niveau"

19-01-2017 09:47
1

Cercle Brugge doet veel stof opwaaien met de transfer van Ilombe Mboyo. De bonkige spits wordt gehuurd van FC Sion, waar hij in de B-kern verzeild was geraakt. Zijn neef Geoffrey Mujangi Bia, ook actief bij Sion, is verrast. Cercle Brugge is totaal onder zijn niveau.

Bia gelooft wel dat Eerste Klasse B een ideale competitie kan zijn om zijn carrière een echte boost te geven. "Pelé is zijn touch niet kwijt. Iedereen weet waartoe hij in staat is. Voor mij blijft Pelé een speler van internationale klasse. Ik heb alle respect voor Cercle Brugge, maar dat is zijn niveau niet. De realiteit is echter wat ze is: hij heeft al twee jaar niet meer gespeeld. Dan moet je de kansen grijpen die je gegund worden. En geloof mij: hij heeft honger naar de bal", aldus Bia in Het Nieuwsblad.

Motivatie zal absoluut geen probleem zijn voor de spits. “Ondanks zijn lange afwezigheid is zijn motivatie gebleven. Hij beschikt over een ijzersterke mentaliteit en heeft nooit aan stoppen gedacht. Hij wist ook dat er ooit een einde zou komen aan het ongeluk dat hem al zo lang teistert."