Lombaerts wil niet blijven wachten op RSCA of Club: Andere mogelijkheden

Lombaerts wil niet blijven wachten op RSCA of Club: "Andere mogelijkheden"

16-12-2016 09:24

Nicolas Lombaerts leek in de zomertransferperiode op de weg terug naar België. Onder andere Club Brugge en RSC Anderlecht toonden interesse. Tot een transfer kwam het niet. Lombaerts kijkt intussen al uit naar andere opties.

Lombaerts zag een terugkeer naar België wel zitten. "Nu begin ik er toch wel anders over te denken. Het is van 'ja, we zijn geïnteresseerd', zowel van de kant van Club Brugge als van Anderlecht. Maar dan is het weer wachten, wachten en nog eens wachten", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Ik kan wel wachten, maar het is dan blijkbaar toch niet zo dringend. Dan kijk ik toch naar andere mogelijkheden. En die zijn er ook", zegt hij. Onder andere Besiktas toonde interesse. "Ja. Dat vond ik eigenlijk het ergste, dat ik daar niet naartoe ben gegaan."

"Ik zat er zo dichtbij, tot op papier toe, maar uiteindelijk is de deal toch afgesprongen door de Turken. Dat was een ontgoocheling. Besiktas, in Istanboel, dat is toch een ander klimaat en een ander leven. Een mooie stad, een schitterend stadion en een fantastische atmosfeer. Maar dat is het leven. Er zullen nog wel andere mogelijkheden zijn", besluit hij.