Na Kabasele haalt nu ook Bailey boos uit op Instagram: ‘Nooit gezegd’

Na Kabasele haalt nu ook Bailey boos uit op Instagram: ‘Nooit gezegd’

23-11-2016 15:32
1

Er is blijkbaar een nieuwe hype bij voetballers. De ene dag geven ze een interview. De volgende dag ontkennen ze op Instagram de uitgeschreven quotes van de journalisten. Ook Leon Bailey blijft niet achter.

Het Nieuwsblad pakte woensdag uit met een interview van Leon Bailey. Daarin beweerde de speler van KRC Genk onder meer dat hij bij zijn volgende club de garantie wil hebben dat hij speelt. Op Instagram ontkent hij onder meer die woorden.

"Soms is de media iets gevaarlijk. Ik heb nooit gezegd dat ik bij een club zeker wil zijn dat ik speel. Het is belangrijk voor mij dat ik speel om mijn kwaliteiten te tonen. Ik heb nooit gezegd: als ik niet speel bij mijn volgende club dat ik bij Genk blijf."

...

Er werd in het interview specifiek gesproken over Manchester United. “Ik respecteer Manchester United en alle andere voetbalclubs. Ik zal bij elke club strijden voor een plaats in de basis. Voor mij zal KRC Genk altijd special blijven, maar wanneer het tijd is om te vertrekken zal ik dan doen met goede herinneringen."

"Ik ben een bescheiden man en ik bedank alles clubs die interesse in me tonen. Iedereen die wil praten over een transfer moeten bij mijn management zijn. Ik blijf me focussen op voetballen. Ik hoop dat de media stopt met mijn woorden te verdraaien."


Lees ook
: Kabasele is boos: ''Jammer dat sommige 'journalisten' niet correct werken''