'Servische linksachter heeft medische testen afgelegd bij Genk'

'Servische linksachter heeft medische testen afgelegd bij Genk'

10-08-2016 15:08

KRC Genk heeft mogelijk al een nieuwe linksachter gevonden. De Servische verdediger Bojan Nastic zou zijn medische testen hebben afgelegd bij de Limburgers. 

Genk lijkt een concurrent voor de Fin Jerre Uronen beet te hebben. De Servische linksachter Nastic legde volgens het doorgaans goed geïnformeerde Twitteraccount Genk Wachter zijn medische testen af bij Genk. De Limburgers zouden hem deze week nog willen voorstellen als nieuwe aanwinst. Hij moet het vertrek van Derrick Tshimanga en Brian Hamalainen opvangen. Nastic stond eerder nog in de belangstelling van Anderlecht. Tot een transfer kwam het toen niet. 

Nastic is een 22-jarige linksachter die vorig seizoen nog uitkwam voor het Servische FK Vojvodina. In totaal speelde hij 102 wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor twee doelpunten en één assist. Zijn contract liep in juni af, waardoor hij transfervrij trekt naar de Limburgers. Genk dacht eerder ook aan Nemanja Antonov, maar het ziet ernaar uit dat er geen akkoord werd bereikt met zijn club Grashoppers Zurich.