'Mununga is terug in België en probeert contract te versieren bij eersteklasser'

'Mununga is terug in België en probeert contract te versieren bij eersteklasser'

20-07-2016 10:29
0

Excelsior Moeskroen krijgt de komende dagen een oude bekende van het Belgische voetbal over de vloer. Joachim Mununga heeft namelijk toestemming gekregen om een testperiode af te leggen bij de Henegouwers. Na twee seizoenen in Israël hoopt de vleugelaanvaller opnieuw in eigen land aan de bak te komen.

Sinds dinsdagmorgen traint Mununga mee met het team van Glen De Boeck, meldt Sudinfo. Voor de achtvoudige belofteninternational voelt het ongetwijfeld een beetje aan als thuiskomen, aangezien hij een deel van zijn opleiding op Futurosport, het jeugdcentrum van les Hurlus, genoot. De komende dagen zal Mununga een contract proberen te versieren in Henegouwen.

Mununga kwam in zijn Belgische loopbaan uit voor Beerschot, RAEC Mons en vooral KV Mechelen, waar hij tussen 2008 en 2011 vaak grote sier maakte. De voorbije twee jaar voetbalde de Belg met Congolese wortels bij Maccabi Petah Tikva in Israël. Daar stond hij vast in de basis. In 55 wedstrijden in competitieverband wist Mununga er zes keer te scoren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie