Witsel voorlopig nog niet naar Napoli, andere middenvelder wel

Witsel voorlopig nog niet naar Napoli, andere middenvelder wel

10-07-2016 10:25

Antonio Candreva is dicht bij een overgang naar Napoli. De Napolitanen bereikten reeds een akkoord met SS Lazio over een transfer van de Italiaanse international, die een vaste waarde was voor La Squadra Azzurra tijdens het EK in Frankrijk. 

Candreva moet zelf nog wel tot overeenstemming zien te komen met Napoli, dat de voorbije jaargang als tweede eindigde in de Serie A. De 29-jarige middenvelder, die naar verluidt zo'n 25 miljoen euro kost, is evenwel zeer geïnteresseerd in een overstap.

"We hoorden pas donderdag van het akkoord tussen Napoli en Lazio, maar de speler ziet de nieuwe bestemming zitten", laat zijn zaakwaarnemer Federico Pastorello weten aan Mediaset Premium. Candreva was afgelopen seizoen goed voor tien goals in dertig competitiewedstrijden. Hij werd eerder nog gelinkt aan Chelsea en Internazionale, maar Napoli lijkt dus zijn nieuwe club te worden.

Waar de Napolitanen dicht bij het aantrekken van Candreva zijn, is er onduidelijkheid over Axel Witsel. De Rode Duivel zou ook in beeld zijn bij Napoli.