'PSG wil ver gaan en heeft liefst 94 miljoen euro over voor opvolger Zlatan'

'PSG wil ver gaan en heeft liefst 94 miljoen euro over voor opvolger Zlatan'

09-06-2016 10:57

De belangstelling van Paris-Saint Germain voor Gonzalo Higuain wordt steeds groter. De Franse grootmacht is bereid extreem ver te gaan om de Argentijn toe te voegen aan de selectie van komend seizoen.

Volgens Sport Mediaset willen de Fransen de transferclausule die in het contract van de aanvaller staat - 94 miljoen euro - activeren. SSC Napoli, de huidige werkgever van Higuain, weet dat er meer kapers op de kust zijn. PSG is op zoek naar een nieuwe, grote naam voor de aanvalslinie vanwege het vertrek van superster Zlatan Ibrahimovic.

Higuain is zeer gewild bij de Europese topclubs op dit moment. De spits geniet niet alleen interesse van PSG, maar ook Liverpool zou volgens Engelse media al onderhandeld hebben met Napoli en Higuain. De Argentijn wil zich echter pas na de Copá America buigen over zijn toekomst.

Momenteel is hij op dat toernooi actief met zijn vaderland, na een uitstekend seizoen te hebben gedraaid in Napels. In de Serie A was Higuain dit seizoen liefst 36 keer trefzeker, een record in de Italiaanse competitie. De 28-jarige speler staat nog tot medio 2018 onder contract bij Napoli.