Genkse sterkhouder aast op transfer: Tijd voor een nieuwe uitdaging

Genkse sterkhouder aast op transfer: "Tijd voor een nieuwe uitdaging"

21-05-2016 08:03
0

KRC Genk is al zeker van de vierde plaats in het klassement, maar doet nog mee voor de derde plek. Om die alsnog in de wacht te slepen rekent het onder meer op Christian Kabasele. Voor de verdediger zou het zondag wel eens zijn laatste partij kunnen zijn. Hij aast op een transfer.

Na twee sterke seizoenen bij Genk is het moment gekomen om de stap naar het buitenland te zetten, klinkt het bij de verdediger. "Ik ben 25, ik moet niet te lang meer wachten als ik mijn kans wil wagen in een grotere competitie. De appreciatie die ik van iedereen krijg in deze club is enorm, maar ik denk dat het tijd is om uit die comfortzone te stappen en een nieuwe uitdaging aan te gaan", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Genk haalde Kabasele in de zomer van 2014 binnen om de vertrokken Kalidou Koulibaly te vervangen. De verdediger, die in het begin van zijn carrière in de spits stond, kwam over van KAS Eupen en maakte snel indruk. "Het bestuur beseft dat komende zomer misschien wel het moment is om mij te verkopen", aldus Kabasele.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie