'Huiszoeking bij Simons is vuile streek van concurrent'

'Huiszoeking bij Simons is vuile streek van concurrent'

Gepubliceerd: zondag 15 mei 2016 om 07:45zo 15-05-2016 om 07:45

Timmy Simons kreeg deze week een onaangename verrassing toen de politie voor zijn deur stond. Er werd een huiszoeking gedaan bij hem op zoek naar bewijzen voor fraude, maar er werden er geen gevonden. Zijn zakenpartners van Vastgoedservice hebben nu een opmerkelijk persbericht gemaakt.

Er werd zaterdag al naar gehint, maar nu wordt het nog explicieter gezegd. De huiszoeking zou een streek zijn van twee ex-werkneemsters. "Helaas hoort deze klacht ongetwijfeld opnieuw thuis in een reeks van aanhoudende lasterlijke acties van twee ex-medewerksters van het bedrijf. Met beide medewerksters werd in januari 2015 de samenwerking stopgezet om dringende redenen. Niet onbelangrijk in het hele gegeven: één van de dames startte ondertussen een eigen immobiliënkantoor op in Limburg op en heeft -nu ze concurrente is- baat bij het bezoedelen van onze goede naam."

Het bedrijf heeft al meer problemen gehad met de twee dames. "Zaakvoerder Geert Vanhoof heeft een poos geleden via zijn raadsman al een klacht van laster, eerroof en lasterlijke aangifte neergelegd bij de Procureur des Konings. Vermits de klachten en beschuldigingen blijven komen en nu ook het bedrijf Vastgoedservice en Timmy Simons worden geviseerd, overwegen laatstgenoemden nu om eenzelfde klacht in te dienen. Daarvoor wordt op dit moment overleg gepleegd met hun raadsman."

Vastgoedservice maakt zich in ieder geen grote zorgen. "We kunnen geen antwoord geven op de vraag wat de precieze aantijgingen zijn. Niemand van de betrokkenen werd wat dat betreft ingelicht door de politie, noch verhoord. We benadrukken trouwens dat niemand in verdenking is gesteld! Wel werden een aantal documenten in beslag genomen voor verder onderzoek."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws