Naam Anderlechtvoorzitter gezuiverd? ‘Vanden Stock haalde Standardman weg bij ref'

Naam Anderlechtvoorzitter gezuiverd? ‘Vanden Stock haalde Standardman weg bij ref'

03-03-2016 06:08
1

Sudpresse zette Roger Vanden Stock in het oog van de storm. Volgens de Waalse krant bracht de voorzitter van Anderlecht na de match tegen Standard een ongepast bezoek aan de ref. Nu stelt Het Laatste Nieuws iets heel anders. Vanden Stock zou net geprobeerd hebben om een Standard-man bij Bart Vertenten weg te houden.

Na de 3-3 tussen Anderlecht en Standard zou Vanden Stock in de kleedkamer van Vertenten verhaal zijn gaan halen. Het Laatste Nieuws spreekt dat tegen. Volgens de Vlaamse krant was de voorzitter van Anderlecht wel degelijk in de catacomben van het stadion, maar probeerde hij Christian Theus weg te halen bij Vertenten.

Theus is de teammanager van Standard. Hij zou alleen een bezoekje gebracht hebben aan de ref. Dit tegen de zin van Vanden Stock. De voorzitter van Anderlecht wees hem op het feit dat Theus niet zonder de ploegafgevaardigde van Anderlecht bij de scheidsrechter mocht komen. Daarop ontstond een discussie tussen de twee heren.

Vanden Stock zou zich nooit gericht hebben tot Vertenten. Van een vermelding in het scheidsrechtersrapport zou dus ook geen sprake zijn. De Anderlecht-voorzitter lijkt dus ook geen sanctie te riskeren.