Breaking news

‘Onze coëfficiënt’: donker jaar op komst, maar niet doemdenken op langere termijn

Club Brugge zoekt nog goalgetter: haalt het oude bekende van Standard?

Club Brugge zoekt nog goalgetter: haalt het oude bekende van Standard?

Gepubliceerd: woensdag 26 augustus 2015 om 06:57wo 26-08-2015 om 06:57

Club Brugge gaat in de komende weken vermoedelijk Tom De Sutter kwijtspelen, en dus zijn Vincent Mannaert en co nog naarstig op zoek naar een vervanger. Misschien komt die wel uit Colombia: daar maakt de 21-jarige Harold Preciado al een tijdje het goede weer.

Bij de fans van Standard zal die naam bekend in de oren klinken, want eerder gaven we al mee dat de Rouches ook interesse hadden in de aalvlugge spits. Het gaat wel om een dure vogel, want het bod vanuit Luik werd afgewezen. De vraagprijs lag toen rond de vier miljoen euro, het valt af te wachten of Club die som echt op tafel gaat leggen. Er is in ieder geval wel concurrentie die om de hoek loert, want ook de Portugese clubs Braga en Benfica willen Preciado graag inlijven.

In Colombia is Preciado in ieder geval een echte sensatie, in totaal scoorde hij in de Colombiaanse competitie al 40 doelpunten op 69 wedstrijden. Hij zou een goed alternatief kunnen zijn voor Moussa Konaté, de goalgetter van het Zwitserse FC Sion. Die aanvaller zou iets te duur uitvallen voor Club.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws