Toptalent van Manchester United wil naar België: Hoop dat ik word verhuurd

Toptalent van Manchester United wil naar België: "Hoop dat ik word verhuurd"

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2015 om 08:59za 01-08-2015 om 08:59

Sergej Milinkovic-Savic is nog maar net vertrokken bij Genk, maar toch krijgt de Belgische competitie mogelijk toch een speler met die achternaam dit seizoen te zien. De jongere broer van de Genkenaar, Vanja Milinkovic-Savic, hoopt dat hij meer ervaring kan opdoen in de Benelux.

De achttienjarige keeper maakte deel uit van Servië onder-20 dat het WK won. Milinkovic-Savic is een begeerde keeper en werd vorige zomer door Manchester United overgenomen van FK Vojvodina. Nu lonkt een nieuwe, tijdelijke, overstap voor de stopper.

Milinkovic-Savic staat niet te springen om nog in een jeugdelftal van United te gaan spelen. "Dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren", zei de hoofdpersoon in gesprek met Sportske.net. "De kans bestaat dat ik word verhuurd en dat is ook wat ik graag wil. Ik zal niet opnieuw tussen de palen gaan staan bij Vojvodina, daar ben ik zeker van. Ik hoop van ganser harte dat ik word verhuurd aan een Belgische of Nederlandse club. Maar we zullen het zien, het is afwachten. De club zal snel een besluit nemen", aldus Milinkovic-Savic.

In hetzelfde team als zijn broer zitten, lijkt wel niet snel te gaan gebeuren. Zijn oudste broer Sergej staat namelijk op het punt om een contract te ondertekenen bij Lazio Roma.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge neemt het op tegen SS Lazio! Wat wordt de uitslag volgens jou? #ClubBrugge #sslazio #LazioRoma #UCL #ChampionsLeague #Vanaken

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws