Lokeren doet stevige transfer: kan Speler Van Het Jaar De Pauw doen vergeten?

Lokeren doet stevige transfer: kan Speler Van Het Jaar De Pauw doen vergeten?

Gepubliceerd: woensdag 17 juni 2015 om 09:16wo 17-06-2015 om 09:16

Hoe het team van Lokeren er volgend seizoen zal uitzien is nog steeds koffiedik kijken, maar één ding is zeker: Roger Lambrecht en de zijnen hebben geen zin om tweede viool te spelen. Nill De Pauw vertrekt waarschijnlijk naar de Ligue 1, maar dat is geen probleem: ook zijn vervanger is niet van de minste.

Volgens Het Laatste Nieuws staat Lokeren heel dicht bij Marko Miric van het Kroatische Slovan Belupo. Die naam doet misschien geen belletje rinkelen, maar in Kroatië is hij een grote ster. Hij werd dit seizoen zelfs verkozen tot Speler Van Het Jaar in Kroatië, al is hij zelf wel een Serviër. Hij speelde ondertussen ook al drie interlands voor zijn land.

Miric is een boomlange aanvaller (1.93m) die op verschillende posities uit de voeten kan. Zowel op de flank, diep in de spits als op de nummer tien kan hij zijn mannetje staan. Een extra voordeel is dat hij zijn contract heeft laten aflopen bij Slovan Belupo, hij kan dus volledig gratis naar het Waasland afzakken. Of hij Nill De Pauw en Hans Vanaken kan doen vergeten op Daknam moeten we evenwel nog zien.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws