Hasi waarschuwt chouchou van het Park: Hij moet bewijzen dat hij beter is
Hasi waarschuwt Vanden Borre

Hasi waarschuwt chouchou van het Park: "Hij moet bewijzen dat hij beter is"

21-01-2015 08:14

Het vorige seizoen was Anthony Vanden Borre nog van onschatbare waarde in de greep naar de titel, maar dit jaar loopt dat helemaal anders. De rechtsachter keerde geblesseerd terug van zijn periode bij de Rode Duivels op het WK en kon daarna nooit echt meer overtuigen bij paars-wit.

De rechtsachter heeft ontegensprekelijk heel wat kwaliteiten, maar moet nu toch beginnen vrezen voor zijn positie bij de eerste elf. Hij wordt door de schorsing van Maxime Colin in de basis verwacht tegen Zulte Waregem, maar dat betekent niet dat hij daarna nog steeds recht heeft op een basisplek.

"Anthony moet zich herpakken", zegt zijn coach Besnik Hasi streng in Het Nieuwsblad. "Toen Colin hier aankwam dacht hij wellicht: die ­kerel zal mijn plaats niet innemen. Maar de tijden zijn veranderd. Vanden Borre is nog lang niet de oude en zal op het veld moeten bewijzen dat hij beter is dan zijn concurrent", aldus de coach van paars-wit. Vanden Borre heeft dit seizoen nog maar 600 minuten op het veld gestaan voor paars-wit, evenveel als de Franse rechtsachter Colin.