'Barça betaalde zeven miljoen euro meer voor back door besluit oud-directeur'

'Barça betaalde zeven miljoen euro meer voor back door besluit oud-directeur'

Gepubliceerd: donderdag 25 december 2014 om 22:02do 25-12-2014 om 22:02

FC Barcelona zal gemengde gevoelens hebben overgehouden aan de komst van Adriano. Het heeft er alle schijn van dat de grootmacht een hoger bedrag heeft neergelegd dan aanvankelijk werd aangenomen, aldus Spaanse media.

Barça haalde Douglas afgelopen zomer op bij São Paulo, dat voor vijf miljoen euro plus een eventuele bonus overstag ging. Volgens de Spaanse krant Sport is het totaalbedrag echter fiks hoger uitgevallen door toedoen van personen rond de 24-jarige rechtsback. Het zou gaan om twaalf miljoen euro.

Uit de officiële papieren is gebleken dat Barça een transfersom van vijf miljoen euro euro is overeengekomen. In bepaalde landen, waaronder Brazilië, is het echter gebruikelijk dat meer partijen betrokkenheid opeisen. De inmiddels vertrokken directeur Antoni Rossich zou uiteindelijk een kostbare deal hebben gesloten.

Naar verluidt is in Barcelona woedend gereageerd op dit besluit en zijn voortaan minimaal twee mensen betrokken bij de afronding. In de praktijk betekent dat twee personen uit het rijtje Jordi Mestre, Andoni Zubizarreta, Albert Valentin of Raul Sanllehi de knoop doorhakken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws