Anderlecht-spits moet afrekenen met concurrentie van Ba en Gignac

Anderlecht-spits moet afrekenen met concurrentie van Ba en Gignac

15-11-2014 20:28
0

Eerder deze week weerklonken de geruchten van een transfer van Aleksandar Mitrovic naar Newcastle United steeds luider. De Serviër zou het spitsenprobleem bij The Magpies moeten oplossen, maar volgens Newcastle-specialist Lee Ryder lijkt dat onwaarschijnlijk.

"Bij Newcastle zijn er recent gesprekken geweest om de transferperiode van januari voor te bereiden. De club is er afgelopen zomer bijvoorbeeld niet in geslaagd om een ervaren spits aan te trekken. De scouts zijn de laatste tijd vooral wedstrijden in België, Nederland, Frankrijk en Spanje gaan bekijken", vertelt hij in The Newcastle Chronicle.

"Ik heb ook de link tussen Mitrovic en Newcastle gehoord, maar ik geloof niet dat dit een serieuze piste is. De club heeft andere doelwitten. Zo is bijvoorbeeld Demba Ba in beeld, maar zijn salaris zal wellicht een probleem vormen. Ook de naam van Andre-Pierre Gignac van Olympique Marseille is al verschillende keren gevallen."

Bij Newcastle United zou Mitrovic moeten afrekenen met de concurrentie van Papiss Cissé, Shola Ameobi en Emmanuel Rivière. Met Cheick Tioté speelt er in het middenveld van The Magpies ook een ex-middenvelder van Anderlecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie