Braziliaan op haar na rond met Barça: Ik heb geen woorden beschikbaar

Braziliaan op haar na rond met Barça: "Ik heb geen woorden beschikbaar"

Gepubliceerd: woensdag 27 augustus 2014 om 19:58wo 27-08-2014 om 19:58

De Braziliaan Douglas Pereira staat op het punt om São Paulo te verruilen voor FC Barcelona. De 24-jarige rechtsback maakt naar verwachting voor vijfenhalf miljoen euro de overstap, mits beide partijen overeenstemming bereiken over bonussen.

"Ik ben erg gelukkig, want ik ga naar een grote club waar iedere speler zou willen spelen", aldus Douglas in gesprek met El Mundo Deportivo. "Mijn doel is om iets terug te geven en niet teleur te stellen. Ja, ik ben er klaar voor. Ik heb nu in Brazilië bij een van de grootste clubs gespeeld, maar Barcelona is anders. Barça is namelijk een van de grootste clubs ter wereld."

"Mijn gevoel is goed, hoewel ik ook de moeilijkheden ken. Het is mijn intentie om een bijdrage te leveren aan het winnen van prijzen", aldus de vleugelverdediger, die in Dani Alves, Adriano en Neymar landgenoten treft. "Ik heb geen kans gehad om met deze spelers te praten, maar dat geeft ook niet. Ik moet simpelweg mijn werk doen en dan beslist de coach."

"Er zijn voor mij geen woorden beschikbaar om een ploeg als Barça te beschrijven. Het is zo'n goede ploeg met geweldige spelers. Ik wil van deze spelers leren", besloot de Zuid-Amerikaan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws