Anderlechtspeler opnieuw genoemd over de oceaan

Anderlechtspeler opnieuw genoemd over de oceaan

23-06-2014 12:14

Enige tijd terug werd gezegd dat Ronald Vargas zou tekenen in de Verenigde Arabische Emiraten, maar nu meldt zich opnieuw een nieuwe spelers voor de blessuregevoelige Venezuonaal van RSC Anderlecht.

Vargas mag transfervrij weg bij Anderlecht. Ondanks enige interesse uit Spanje lijkt hij Europa te zullen verlaten. De fysiek minder zware maar financiëel lucratieve competitie in de Emiraten lonkte. Een contract werd echter nog niet getekend. Daarom komt de naam van Philadelphia Union nu op de proppen. De ploeg eindigde vorig jaar op een matige achtste plaats in de Eastern Conference en zoekt dus versterking.

Eerder leek Vargas ook op weg naar de nieuwe Amerikaanse ploeg van David Beckham. In Miami zitten namelijk veel landgenoten van Vargas. Hij zou hen moeten doen supporteren voor de nieuw op te richten ploeg die ook in de MLS zou uitkomen.

Vargas brak in 2008 door in België bij Club Brugge. Ondanks een zware knieblessure nam Anderlecht hem in 2011 over voor 2., miljoen. De Venezuolaan liet soms flitsen van zijn klasse zien, maar kon zich door vele nieuwe blessures nooit doorzetten bij de landskampioen.