Doku na glansrol bij Rode Duivels tegen Luxemburg voor EK 2024

Doku na glansrol bij Rode Duivels: “Dit was belangrijk, we zijn mentaal klaar”

9 juni om 16:42

Jeremy Doku, de dribbelaar van Manchester City en De Rode Duivels, wist zich te tonen in de laatste oefenmatch tegen Luxemburg. Doku maakte het de verdediging van Luxemburg erg lastig en leverde een assist af in de met 3-0 gewonnen oefeninterland voor het EK 2024 in Duitsland. Doku vertelt over het gemak waarmee de winger Romelu Lukaku kan vinden bij De Rode Duivels.

Doku leverde de assist op Lukaku waaruit de 2-0 voortkwam. Bijna volgde de 3-0 van Lukaku op aangeven van Doku, maar de spits scoorde niet. “Ik probeer hem altijd te vinden”, beaamde Doku. “En ik ben altijd blij met een assist. Zo hoop ik er nog veel te maken op het EK. Dit was belangrijk voor het mentale”, citeert Het Laatste Nieuws Doku.

Doku blikt vervolgens terug op de laatste oefenmatch van De Rode Duivels voor het WK 2022 tegen Egypte. Er werd destijds met 1-2 verloren. “Die match tegen Egypte vorige keer deed ons ook geen goed. Maar nu doet het wel deugd. We zijn mentaal klaar”, besluit Doku.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.