Tedesco over De Bruyne en Witsel bij Rode Duivels

Tedesco over De Bruyne en Witsel bij Rode Duivels: “Probeer wat info te geven"

5 juni om 17:13

De Rode Duivels nemen het woensdagavond op tegen Montenegro ter voorbereiding van het EK. Domenico Tedesco sprak met de pers en gaf zijn kijk op rol van Kevin De Bruyne bij de nationale ploeg. 

Tedesco sprak over de terugkeer van Kevin De Bruyne en de rol van Axel Witsel binnen het team. “We zijn erg blij dat Kevin eindelijk bij ons is”, begint de bondscoach, geciteerd door RTBF. “Hij helpt het team enorm en we kunnen eindelijk terug samen werken.”

“Iedereen weet dat hij belangrijk zal zijn zodra hij terugkeert,” zei Tedesco. Ook over Witsel wou de bondscoach het een en ander kwijt. “Ik praat veel met Axel. Het is de eerste keer dat hij bij ons is, dus ik probeer hem wat meer informatie te geven”, aldus Tedesco. 

“Hij heeft zoveel ervaring, het is alsof hij hier altijd al is geweest. Hij is hier niet alleen om hier te zijn. Hij is een concurrent. Net als de anderen speelt hij een rol als ik mijn team moet samenstellen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.