Vermoedelijke elf Rode Duivels: Witsel mag het laten zien in de defensie

Vermoedelijke elf Rode Duivels: Witsel mag het laten zien in de defensie

5 juni om 07:20
Laatste update: 5 juni om 09:17

Woensdagavond treffen de Rode Duivels Montenegro tijdens een oefenwedstrijd. In voorbereiding op het EK is het afwachten welke spelers Domenico Tedesco gaat inzetten. VoetbalPrimeur.be deed een voorspelling van de basiself.

De verwachting is dat Tedesco begint met Matz Sels in het doel. Centraal achterin mag Axel Witsel na een lange tijd zijn opwachting maken in de verdediging, met Wout Faes naast hem. Aan de rechterflank staat waarschijnlijk Timothy Castagne en aan de linkerflank mag landskampioen Maxim De Cuyper het laten zien.

Orel Mangala en Amadou Onana staan mogelijk voor de verdediging, met Kevin De Bruyne in de punt naar voren. Aan de rechterflank van de aanval mag Johan Bakayoko het de verdediging van Montenegro lastig maken. Links mag Jeremy Doku hetzelfde doen. In het centrum van de aanval krijgt Lois Openda mogelijk de kans om te schitteren, terwijl Romelu Lukaku op de bank zit.

Arthur Theate, Jan Vertonghen, Aster Vranckx en Youri Tielemans ontbreken vanwege blessuregevallen.

Opstelling Rode Duivels: Sels - Castagne, Faes, Witsel, De Cuyper - Mangala, Onana, De Bruyne - Bakayoko, Openda, Doku

Opstelling Montenegro: Sarkic - M. Vukcevic, Vujacic, Dreskovic, A. Vukcevic - Jovovic, Bakic, Jankovic - Jovetic, Camaj - Mugosa

De match zal op woensdagavond om 20.30 starten in het Koning Boudewijn Stadion.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.