Play Sports met speldenprikje richting Kompany en Burnley via Dumb & Dumber

Play Sports met speldenprikje richting Kompany en Burnley via Dumb & Dumber

8 mei - 16:35

Play Sports had zowel de lolbroek als de grapjas aan toen het over Burnley en Vincent Kompany ging. Burnley verkeert sportief in zwaar weer en heeft slechts een zeer kleine kans om ook volgend seizoen nog in de Premier League te spelen.

De Engelse Championship dreigt voor Burnley en Kompany. The Clarets moeten de aankomende twee matchen de volle buit halen. Daarnaast moet Nottingham Forest twee keer verliezen en mag Luton Town maximaal eenmaal winnen.

Play Sports neemt Kompany en Burnley in de maling door het gezicht van Kompany via AI te projecteren op dat van Lloyd (Jim Carrey). In de scene van dumb & dumber is Lloyd toch nog erg enthousiast ook al is er slechts een kans van één in een miljoen.

Voor Burnley is aankomende zaterdag de grootste uitdaging. Dan gaan The Clarets op bezoek bij Tottenham Hotspur. Als er tegen Tottenham een zege behaald wordt, dan mag Burnley zich op de laatste speeldag tonen tegen Nottingham Forest.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.