STVV-trainer Fink: ''We hielden gelijke tred met een elftal van 60 miljoen euro''

STVV-trainer Fink: ''We hielden gelijke tred met een elftal van 60 miljoen euro''

2 mei - 14:30 Laatste update: 14:30
5

Vrijdagavond staat STVV tegenover KVC Westerlo als tegenstander. Trainer Thorsten Fink wil enerzijds alles op alles zetten om te winnen, maar anderzijds kijkt de coach ook al naar het komende Jupiler Pro League-seizoen.

Fink voerde tegen Standard al enkele wissels door. ''Standard brachten we vier nieuwe spelers aan de aftrap en konden we gelijke tred houden met een elftal dat een marktwaarde heeft van 60 miljoen euro'', vertelde de trainer aan Het Belang van Limburg.

De coach was niet ontevreden over wat ze lieten zien. ''Dat wil zeggen dat we kwaliteit hebben in onze brede kern. Ik wil het beste voor onze club en moet al aan volgend seizoen denken. Daarom zal ik opnieuw wat wissels doorvoeren'', zei Fink.

Fink verwacht een spectaculaire wedstrijd. ''We willen de fans plezieren in deze laatste wedstrijden, zoals we al het hele seizoen gedaan hebben. In wedstrijden als deze is het altijd ‘close’, alles kan gebeuren. De ploegen durven meer met een open vizier te spelen in deze Play-Fffs en dat kan een leuke pot voetbal opleveren'', aldus de coach van STVV.

Het duel tegen Standard van afgelopen zaterdag eindigde in een 1-1 gelijkspel, met aan de kant van Sint-Truiden een doelpunt van Ryoya Ogawa.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.