Puertas over titelstrijd: “Nog vijf matchen, we hebben alles nog in eigen hand”

Puertas over titelstrijd: “Nog vijf matchen, we hebben alles nog in eigen hand”

27 april - 13:45
3

Cameron Puertas, de steunpilaar van Union SG, was zeer content met de 0-3 zege op De Bosuil. Puertas wist twee keer te scoren en een assist af te leveren. Puertas geeft aan hoe belangrijk de zege op The Great Old is voor Union in de titelstrijd.

Puertas vertelt over het belang van de zege van Union op Antwerp. “Dit kan ons herlanceren in de play-offs. De 0-1 hielp ons enorm, en nadien konden we wat vrijer voetballen. Mentaal werkte die goal echt bevrijdend. Als we een goeie dag hebben, kan alles lukken. Dat hebben we nu weer getoond”, citeert Het Nieuwsblad Puertas.

Puertas geeft aan dat de zege van Union op Antwerp meer waard is dan drie punten. “In de eerste matchen hebben we alles verspild waarvoor we zo hard gewerkt hebben in de reguliere competitie. Er wachten ons nu nog vijf matchen en we hebben alles nog in eigen handen om de titel te pakken. Wat we nu getoond hebben, moeten we ook de komende weken laten zien”, geeft Puertas aan.

Puertas sluit af door aan te geven wat er misging in de eerste matchen van de Play-Offs voor Union. “Eigenlijk kregen we in de eerste vier matchen ook al weinig kansen tegen, maar het mankeerde ons aan wat geluk. Nu hebben we eindelijk die eerste drie punten beet, we zijn nog niet dood. We moeten op dit elan doorgaan”, besluit Puertas.