Muslic: ''Laten ons niet verblinden door verliesreeks, Antwerp titelverdediger''

Muslic: ''Laten ons niet verblinden door verliesreeks, Antwerp titelverdediger''

19 april - 16:40
3

Miron Muslic heeft in de afgelopen wedstrijden laten zien dat Cercle Brugge thuishoort in de Champions' Play-Offs. Afgelopen weekend werd tegen KRC Genk een punt gepakt, en de trainer blikte vooruit op de aankomende match tegen Royal Antwerp FC.

Muslic wil de ploeg van trainer Mark van Bommel vooral niet onderschatten. ''We laten ons niet verblinden door de resultaten, Antwerp is en blijft de titelverdediger'', vertelde Muslic aan Het Laatste Nieuws.

Volgens Muslic moet Cercle Brugge iets extra's brengen. ''Antwerp is vooral een team dat tijdens de wedstrijden de bal opeist en het tempo wil bepalen. Daar zullen wij, ook nu weer, een maximale inzet en intensiteit moeten tegenover plaatse'', zei Muslic.

Muslic greep ook nog even terug op de vorige match. ''Ik vond ons punt in de Cegeka Arena alvast niet gestolen. We speelden daar met twee gezichten, en moesten op het eind met een man minder uiteindelijk een achterstand ophalen'', aldus de Cercle Brugge-trainer.

De wedstrijd in de Jupiler Pro League Champions' Play-Offs tegen Antwerp wordt op zondag om 13:30 uur in eigen huis gespeeld.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.