“Club Brugge gaat vragen om competitiematchen voor Fiorentina uit te stellen”

“Club Brugge gaat vragen om competitiematchen voor Fiorentina uit te stellen”

19 april - 00:07 Laatste update: 00:17
115

Club Brugge heeft zich donderdag geplaatst voor de halve finales van de Conference League. Het programma van Blauw-Zwart wordt daardoor de komende weken nog wat drukker. Blauw-Zwart hoopt nu dat de Pro League een geste gaat doen en gaat schuiven met enkele competitiematchen van Club Brugge.

Afgelopen weekend won Club Brugge met 3-0 van Royal Antwerp FC. Donderdag versloeg het PAOK met 0-2. De Grieken waren evenwel vrij afgelopen weekend. Bart Verhaeghe hoopt nu dat men in België ook Club Brugge gaat helpen aan uitstel.

“Wij staan voor een drukke kalender, terwijl we in een halve finale van een Europees tornooi staan. België moet echt veranderen. Wij gaan vragen om onze competitiematchen vóór de matchen met Fiorentina ook uit te stellen, ja. Maar of we gehoord zullen worden ...”, vertelde de voorzitter van Club Brugge aan Het Laatste Nieuws.

Club Brugge speelt op 2 mei in Italië tegen Fiorentina. Op 28 april staat in de Champions' Play-Offs in België KRC Genk – Club Brugge op het programma op het programma. De Europese return tegen Fiorentina is voorzien op woensdag 8 mei. Op 5 mei staat voorlopig in Play-Off 1 Royal Antwerp FC – Club Brugge op het programma.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.