Club Brugge-iconen over Skoras: “Verdoeme, dat is een goede voetballer”

Club Brugge-iconen over Skoras: “Verdoeme, dat is een goede voetballer”

18 april - 17:02
6

Met de schorsing van Maxim De Cuyper en Brandon Mechele staat Club Brugge-trainer Nicky Hayen voor een uitdaging in de centrale verdediging tegen PAOK Saloniki. Een aantal Brugse iconen delen hun gedachten over hoe Hayen deze afwezigheden kan opvangen.

Franky Van Der Elst prijst Hayen's eerdere keuzes en gelooft dat hij ook nu een oplossing zal vinden, zelfs met beperkte opties. "Hayens keuzes zijn altijd al de juiste gebleken," zegt Van Der Elst in een interview met Het Nieuwsblad.

Lorenzo Staelens is verheugd over de kansen die Michał Skoras eindelijk krijgt. De voormalige speler erkent het belang van zijn aanpassing."Dan zie je toch dat die jongen een meerwaarde kan zijn," merkt Staelens op, terwijl Vital Borkelmans zijn langdurige pleidooi voor Skoras bevestigt. "Verdoeme, dat is een goede voetballer."

Kortom: ze zijn onder de indruk van de transformatie die Club Brugge heeft ondergaan onder het bewind van Hayen. Rudi Cossey wijst op de veranderingen in de basisopstelling ten opzichte van de periode onder Deila, terwijl Hugo Broos de stabiliteit, het vertrouwen en het duidelijke plan van het team onder Hayen benadrukt. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.