Ex-jeugdspeler van Club Brugge krijgt kans bij Patro: Hij heeft alle kwaliteiten

Ex-jeugdspeler van Club Brugge krijgt kans bij Patro: "Hij heeft alle kwaliteiten"

20 april - 21:21
1

Patro Eisden is bezig aan een uitstekend seizoen in de Challenger Pro League en mag nog steeds hopen op promotie naar de Jupiler Pro League. Het kan al rekenen op een sterke ploeg, maar met Keano Vanrafelghem komt daar volgend seizoen mogelijk nog een jong talent bij.

De twintigjarige flankaanvaller heeft al een contract bij Patro Eisden, maar wordt momenteel uitgeleend aan Sporting Hasselt. Daar is de voormalige jeugdspeler van Club Brugge een absolute sterkhouder. Voor Stijn Stijnen is het dan ook duidelijk dat Vanrafelghem een kans verdient bij Patro Eisden.

"Dat lijkt me duidelijk, ja", zegt hij bij TVL Sportcafé. "Kiki heeft enorm veel talent. Hij kwam van Club Brugge en we voelden dat hij minuten moest gaan maken. We stalden hem daarom bij Hasselt. Hij scoorde 17 keer en heeft ook rond de 18 assists, dat zijn fenomenale cijfers", klinkt het.

Stijnen beseft dat Vanrafelghem nog stappen moet zetten, maar gelooft wel in de jonge flankaanvaller. "Dat is uiteraard in Tweede Amateur, wat nog een groot verschil is met de Challenger Pro League. Maar Kiki heeft alle kwaliteiten om ook daar zich te ontbolsteren. Hij komt volgend jaar sowieso terug naar Patro Eisden", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.