Club Brugge mist grote uitblinker tegen PAOK: Hij is echt geweldig goed bezig

Club Brugge mist grote uitblinker tegen PAOK: "Hij is echt geweldig goed bezig"

18 april - 16:44
8

Club Brugge moet donderdag in Griekenland een 1-0 voorsprong tegen PAOK zien te verdedigen in de kwartfinales van de Conference League. Dat zal echter zonder Brandon Mechele zijn, die geschorst is voor de partij. Een grote aderlating volgens Filip Joos.

De ervaren verdediger kreeg dit seizoen al flink wat kritiek, maar is bezig aan een sterke periode. Ook tegen PAOK was hij opnieuw één van de uitblinkers, vindt ook Joos. "Mechele is tóp bezig, echt geweldig goed bezig", klinkt het bij 90 Minutes.

De analist ziet ook flink wat kwaliteiten bij de ervaren pion. "Het is ook echt een slimme gast. Er zijn weinig spelers die hun eigen kwaliteiten zo goed kennen. Je moet er eens op letten hoe goed hij telkens staat bij voorzetten. Echt fenomenaal goed", geeft hij nog aan.

De 31-jarige Mechele kwam voorlopig al 52(!) keer in actie voor Club Brugge dit seizoen, daarin was hij goed voor zes doelpunten en één assist. Bij Club Brugge heeft hij nog een contract tot eind volgend seizoen, al gaf hij recent nog aan tot het einde van zijn carrière bij Club Brugge te willen blijven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.