Van Bommel: We zijn niet weggespeeld door Club Brugge

Van Bommel: "We zijn niet weggespeeld door Club Brugge"

14 april - 18:45
6

Alweer geen punten voor Royal Antwerp FC en nu een 0 op 9 in de Champions' Play-Offs. Ook in de partij tegen Club Brugge liep het fout af met een 3-0 nederlaag als eindresultaat. Misschien toch wat overdreven, oordeelt Mark van Bommel.

De Nederlandse trainer zag nog een gelijkopgaande partij, die uiteindelijk toch in het voordeel van Club Brugge werd beslist. Dat het 3-0 werd, is volgens hem niet meteen een juiste weergave van het spel. "Ik heb niet het gevoel dat we zijn weggespeeld, maar we zijn afgeslacht op details", klinkt het bij Sporza.

Van Bommel beseft echter dat Antwerp dramatisch is begonnen aan de Champions' Play-Offs en dat het beter moet. "We verliezen nu drie keer op rij", klinkt het. "Het is de vraag hoe we dit omdraaien. Wat we zeker niet gaan doen, is alles overhoop gooien. We moeten gewoon zo snel mogelijk aanknopen met een zege", besluit Van Bommel. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.