Club Brugge heeft extra smaakmaker met Skoras: Hard gewerkt voor deze kans

Club Brugge heeft extra smaakmaker met Skoras: "Hard gewerkt voor deze kans"

14 april - 20:10
5

Hij heeft het bijzonder lang moeilijk gehad, maar plots is Michal Skoras een belangrijke basisspeler geworden bij Club Brugge. Ook tegen Royal Antwerp FC toonde hij zich weer met een doelpunt en lijkt hij klaar om helemaal te ontbolsteren. De Poolse international had naar eigen zeggen ook wat tijd nodig.

Onder Ronny Deila kwam hij amper aan de bak en zag hij keer op keer hoe Philip Zinckernagel de voorkeur kreeg. Nu zijn de minuten echter voor Skoras én kan hij overtuigen. "Natuurlijk waren mijn eerste maanden niet makkelijk", zegt Skoras bij Het Nieuwsblad. "Ik moest mij aanpassen en had tijd nodig. Het niveau op training ligt hier zoveel hoger. Maar kijk: nu ben ik klaar", aldus de Pool.

Skoras lijkt ook bijzonder goed in de groep te liggen en heeft ook enkel maar lof voor zijn ploegmaats, die hem naar eigen zeggen altijd hebben gesteund. Dat ook Nicky Hayen hem steeds kansen blijft geven, helpt hem enorm. "Ja, nu loop ik met een uitstekend gevoel rond omdat ik telkens mag starten", gaat Skoras verder. "Ik heb hard gewerkt voor deze kans", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.