LIVE-Discussie: Thiago mist een strafschop tegen PAOK

LIVE-Discussie: Thiago mist een strafschop tegen PAOK

11 april - 19:46 Laatste update: 22:42
66

Club Brugge staat in het Jan Breydelstadion tegenover PAOK Thessaloniki. In de eerste match van de kwartfinale van de Conference League neemt Blauw-Zwart het op tegen de koploper van Griekenland.

Het belooft een flinke uitdaging te worden voor Club Brugge. Het is aan interim-trainer Nicky Hayen om het onderste uit de kan te halen bij Club Brugge. Lukt het Blauw-Zwart om de sterke prestatie tegen RSC Anderlecht een vervolg te geven? Bij Club Brugge keert Hans Vanaken terug in de basiself en vervangt hij de geblesseerde Casper Nielsen.

Verder krijgen we ook geen Joel Ordonez en Antonio Nusa te zien. De twee youngsters beginnen op de bank, waardoor Jorne Spileers en Ferran Jutgla aan de partij beginnen. Ook Maxim De Cuyper begint aan de wedstrijd en vervangt Bjorn Meijer.

Opstelling Club Brugge: Jackers; De Cuyper, Spileers, Mechele; Sabbe, Vanaken, Onyedika, Vetlesen, Skoras; Thiago, Jutglà

PAOK is in vorm, de ploeg gaat aan kop in de Griekse Super League. Ook in de Conference League weet PAOK dit seizoen indruk te maken. De Grieken gaan nu op bezoek bij Club Brugge, PAOK staat ook bekend om de fanatieke aanhang.

Opstelling PAOK: Kotarski; Vieirinha, Kedziora, Koulierakis, Baba; Meïté, OZdoev; Zivkovic, Taison, Konstantelias; Samatta