Club Brugge kampioen ten koste van Anderlecht en Union? “Teken van nervositeit”

Club Brugge kampioen ten koste van Anderlecht en Union? “Teken van nervositeit”

9 april - 10:01
69

De recente resultaten in de Champions’ Play-offs hebben de spanning in de competitie aangewakkerd, waarbij Union Saint-Gilloise en RSC Anderlecht nederlagen leden en Club Brugge en KRC Genk op de hielen zitten van de top twee. Op RTBF lezen we een discussie over de mogelijke kampioen. 

Voor Manuel Jous en Philippe Albert blijft Union de favoriet. Jous benadrukte het potentieel van Union om terug te komen, terwijl Albert gelooft dat coach Blessin de oplossing zal vinden, gezien het spel en de kansen die het team creëert. "Met wat ze dit seizoen hebben laten zien, zullen ze terugkomen. Ze blijven veel kansen krijgen.”

Nicolas Frutos heeft echter een ander perspectief en denkt dat Anderlecht de leiding zal overnemen vanwege Union's slechte start in de play-offs. Hij erkent dat Union zich zal herstellen, maar benadrukt de impact van hun opeenvolgende nederlagen. “Ik verwachtte één misstap, maar twee op rij gaat pijn doen.”

Stephan Streker voorspelt een verrassing van Club Brugge, waarbij hij suggereert dat Union de prijs zal betalen voor Blessin's vermeende tactische zet om Anderlecht als favoriet af te schilderen. Hij interpreteert deze zet als teken van nervositeit binnen de club. "Het is meer een teken dat ze erg nerveus worden en veel vragen beginnen te stellen.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.