Vertrek bij Antwerp: Van Bommel-assistent Ulderink zoekt naar nieuwe uitdaging

Vertrek bij Antwerp: Van Bommel-assistent Ulderink zoekt naar nieuwe uitdaging

8 april - 23:23 Laatste update: 23:25
1

Of Mark van Bommel ook komend seizoen nog trainer van Royal Antwerp FC zal zijn, blijft onduidelijk. Als de Nederlander toch blijft, zal hij het alleszins zonder assistent Andries Ulderink (54) moeten doen.

In een gesprek met Algemeen Dagblad kondigde Ulderink namelijk aan dat hij Antwerp aan het einde van het seizoen zal verlaten. De assistent-trainer aast namelijk op een nieuwe uitdaging. "Ik ga in Nederland en het buitenland om me heen kijken om hoofdtrainer te worden", geeft hij aan. "En als het past, kan dat ook de functie van assistent-trainer zijn."

Ulderink belandde in 2022 bij Antwerp en werd kort daarop de assistent van Van Bommel. Daarvoor was hij nog aan de slag bij onder meer FC Twente, Ajax Cape Town, Reading en Jong Ajax.

Het wakkert de geruchten over een vertrek van Van Bommel ook verder aan. Eerder klonk het al meermaals dat de succestrainer van The Great Old na het seizoen afscheid zal nemen van Antwerp, maar daar is voorlopig nog geen bevestiging van.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.