LIVE-Discussie: Karetsas schiet Genk op voorsprong tegen SL16 FC

LIVE-Discussie: Karetsas schiet Genk op voorsprong tegen SL16 FC

7 april - 12:40 Laatste update: 14:51
5

Jong Genk neemt het in de Challenger Pro League op tegen SL16 FC. De beloften van KRC Genk tegen de beloften van Standard. SL16 FC is zo goed als zeker van degradatie, maar Jong Genk kan nog de beste beloftenploeg van de competitie worden.

Jong Genk heeft na 27 gespeelde wedstrijden in de Challenger Pro League 33 punten behaald. De ploeg staat op de 11e plaats in de competitie. Club NXT staat negende, maar heeft slechts een punt meer. Jong Genk heeft een wedstrijd tegoed en pakt bij een zege tegen SL16 FC de bovenste plaats van de beloftenploegen.

Opstelling Jong Genk: Nog niet vrijgegeven

SL16 FC kent een teleurstellend seizoen in de Challenger Pro League. De beloften van Standard hebben na 27 matchen 17 punten behaald. SL16 FC kan het behoud in de Challenger Pro League vergeten. Tegen Jong Genk krijgen de jonkies van Standard nog wel de mogelijkheid om zich te tonen in de Challenger Pro League.

Opstelling SL16 FC: 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.