Messoudi over Westerlo en Gent: “Over salonremise zullen we het niet hebben”

Messoudi over Westerlo en Gent: “Over salonremise zullen we het niet hebben”

5 april - 11:46
2

Mo Messoudi, voormalig assistent-coach van Westerlo en Germinal Beerschot, werpt zijn licht op de aankomende wedstrijd tussen Westerlo en KAA Gent. Hij wijst op het contrast in ambities tussen de twee clubs.

“Over die salonremise zullen we het maar niet hebben, onbegrijpelijk wat daar is gebeurd”, begint Messoudi over Westerlo en alle kritiek die het afgelopen weken heeft gekregen. “Gent is de grote favoriet om deze Europe Play-offs te winnen”, werpt Messoudi een licht op Gent in Het Nieuwsblad

“Gent wil absoluut nog alles geven voor dat Europese ticket, terwijl Westerlo nu vooral een laboratorium is waar al volop zal worden geëxperimenteerd en jonge talenten speelkansen zullen krijgen”, vat Messoudi het contrast tussen beide clubs samen. 

“Gent heeft ook wel de nodige ervaring met deze situatie, dus het verbaasde me ook niet dat ze vorige week zo voortvarend van start gingen tegen Standard”, gaat Messoudi verder. “Het is ondertussen wel afwachten hoe Gent zich binnen enkele maanden zal presenteren.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.