Nusa maakt geen indruk voor Club Brugge: Hij had het heel moeilijk

Nusa maakt geen indruk voor Club Brugge: "Hij had het heel moeilijk"

4 april - 12:24
13

Antonio Nusa wordt bestempeld als één van de grootste talenten van zijn generatie en lijkt een grote carrière te gaan maken. Toch kent hij – mede door veel blessureleed – een moeilijk seizoen bij Club Brugge. Volgens Wesley Sonck mag de Noor af en toe ook beter voor de dag komen.

Zo kreeg Nusa in de partij tegen Cercle Brugge een basisplek en ook flink wat kansen op Blauw-Zwart op voorsprong te brengen. Een doelpunt (op één afgekeurde treffer na) zat er echter niet in voor Nusa. Sonck was niet helemaal onder de indruk.

"In de eerste helft had hij het heel moeilijk en nam hij veel foute beslissingen aan de bal", geeft hij aan bij Extra Time. "Sommige zaken doet hij normaal beter, want hij heeft veel kwaliteiten en talent. Hij krijgt vier schietkansen vanuit de grote rechthoek en drie van de vier trapt hij te centraal", klinkt het.

Dat hij uiteindelijk niet scoorde, begrijpt Sonck niet. "Als je zo kansen krijgt? Dan moet je daar eigenlijk meer mee doen, vind ik. Dan moet je streng zijn als trainer. Ondanks zijn blessures en soms mindere vorm had er daar eentje gewoon direct van binnen gemoeten", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.