Joos spaart lof voor Genk-uitblinker El Khannouss niet: Niemand is beter dan hem

Joos spaart lof voor Genk-uitblinker El Khannouss niet: "Niemand is beter dan hem"

4 april - 10:23
14

KRC Genk kende een sterk begin van de Champions' Play-Offs en wist te overtuigen met een 1-0 zege tegen Union SG. Daarin was Bilal El Khannouss een van dé uitblinkers en speelde hij een bijzonder sterke partij. Filip Joos is enorm onder de indruk.

El Khannouss is één van de grootste talenten van onze competitie en staat op het punt om een stap naar een nieuwe competitie te maken. Joos twijfelt ook niet aan zijn slaagkansen in een grotere competitie. "Voor mij is dat de speler in de Belgische competitie die de grootste carrière zal uitbouwen", klinkt het bij 90 Minutes.

"Ik zie niemand anders beter dan hem. Hij doet mij nog het meest denken aan Modric, waarmee ik niet wil zeggen dat hij dat niveau gaat halen. Puur qua spel. We moeten er nu nog van genieten, want binnen 9 matchen is hij weg uit België", geeft hij aan.

Ook Gilles De Coster en Charleroi-middenvelder Daan Heymans zijn onder de indruk. "Op dit moment loopt er niemand zoals hem rond in de Belgische competitie", aldus Heymans nog.

Het is nog niet bekend waar de toekomst van El Khannouss ligt. RB Leipzig zou alvast denke aan zijn komst om een eventueel vertrek van Xavi Simons op te vangen. Genk hoopt alvast op de absolute jackpot voor de middenvelder, die meer dan 25 miljoen euro zal moeten opleveren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.