Tissoudali over nieuwe rol bij Gent: “Niet makkelijk, maar ik doe mijn best”

Tissoudali over nieuwe rol bij Gent: “Niet makkelijk, maar ik doe mijn best”

2 april - 22:55
1

Tarik Tissoudali, de spits van KAA Gent, zag De Buffalo’s sterk beginnen aan de Europe Play-Offs. Gent wist in eigen huis, dat nu de Planet Group Arena heet, met 5-1 te winnen van Standard. Tissoudali was trefzeker en gaf ook nog een assist, de aanvaller blikt terug op zijn match.

Tissoudali vertelt dat het even aanpassen is in zijn nieuwe rol als diepe spits. “Het was een tijdje geleden dat ik scoorde, het lukt me wel vaker tegen Standard. Het is vooral opnieuw even een goed gevoel. Als aanvaller wil je betrokken zijn bij doelpunten en dat doet altijd deugd. Het is wel even aanpassen voor me in deze nieuwe rol”, citeert Het Laatste Nieuws Tissoudali.

Tissoudali is sinds het vertrek van Hugo Cuypers en Gift Orban vaker de diepe spits bij Gent. “Ik speel eigenlijk liever rond een spits en nu ben ik zelf de diepste man. Dat is niet makkelijk, maar ik doe mijn best en probeer er het beste van te maken”, sluit de aanvaller van De Buffalo’s af.

Gent gaat aan de leiding in de Europe Play-Offs. Aankomende zondag gaat Gent op bezoek bij KVC Westerlo. Dan staan De Kemphanen en De Buffalo’s tegenover elkaar.