KAA Gent heeft eindelijk nieuwe stadionsponsor en nieuwe naam voor stadion beet

KAA Gent heeft eindelijk nieuwe stadionsponsor en nieuwe naam voor stadion beet

2 april - 16:58
13

KAA Gent heeft eindelijk zijn nieuwe stadionsponsor beet. De Buffalo's voetballen de komende jaren in de Planet Group Arena. Het HR-bedrijf van clubeigenaar Sam Baro (47) betaalt jaarlijks één miljoen euro voor de naamrechten.

Eind vorig seizoen liep het contract met Ghelamco af, waarna het stadion tot de ‘KAA Gent Arena’ werd omgedoopt in afwachting van een nieuwe sponsor. Die is nu dus eindelijk gevonden: Planet Group, het succesvolle HR-bedrijf van clubeigenaar Sam Baro.

Beide partijen zijn verheugd met deze samenwerking, zo laat Gent weten via haar sociale media: “Sam Baro nam in juli vorig jaar 97 procent van de aandelen van KAA Gent over. Die overname zorgde voor een nieuw toekomstperspectief én hield de club verankerd in het Gentse. Ook Planet Group, Baro’s grootste onderneming, heeft zijn hoofdzetel in Gent. De bedrijvengroep is trots deze unieke kans te kunnen grijpen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.