Duchâtelet zet plannen door voor Sint-Truiden: Nieuwe tribune!

Duchâtelet zet plannen door voor Sint-Truiden: Nieuwe tribune!

2 april - 19:43
9

Roland Duchâtelet zet door met zijn plannen voor de Tribune Zuid op Stayen, ondanks eerdere tegenstand. Na enkele jaren van stilstand en een negatief advies van de stad Sint-Truiden, lijkt Duchâtelet vastberaden om de laatste fase van het bouwproject af te ronden. 

"Opnieuw een cadeau voor Sint-Truiden, ook deze bouw zal meer kosten dan opbrengen", merkt Duchâtelet op in Het Belang van Limburg. Hij benadrukt het belang van de afronding van dit werk voor de uitstraling van de stad, voor Sint-Truiden VV en voor zijn eigen gemoedsrust op zijn 77e.

Duchâtelet herinnert eraan dat de bouw van Stayen al een aanzienlijk geschenk was voor Sint-Truiden. De bouw van de Tribune Zuid zal nog een extra inspanning vergen, aangezien Duchâtelet aangeeft dat dit project ook meer zal kosten dan het zal opleveren.

Architect Robrecht Asnong bevestigt dat de plannen voor de Tribune Zuid nu gericht zijn op het creëren van hotelkamers in plaats van kantoren, hoewel de uiteindelijke details nog niet volledig zijn vastgesteld. Desondanks zijn de eerste stappen gezet voor de nieuwe bouwaanvraag, en als alles volgens plan verloopt, zal het dossier binnenkort worden ingediend bij de provincie.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.