Anderlecht speelt zonder stress, Antwerp creëerde opmerkelijk weinig”

"Anderlecht speelt zonder stress, Antwerp creëerde opmerkelijk weinig”

2 april - 21:01
4

RSC Anderlecht is met een overwinning gestart in de play-offs tegen Antwerp, waarbij Anderlecht Union Saint-Gilloise blijft uitdagen in de strijd om de titel. Ondanks een niet al te overtuigend optreden slaagde Anderlecht erin om drie waardevolle punten te pakken. 

Pieter-Jan Calcoen merkte srpeekt in Complètement Foot over de overwinning van Anderlecht. Samen met Joachim Mununga neemt hij de overwinning van paars-wit onder de loep. "Met 1-0 voor, denk ik dat ze iets meer kunnen doen en 2-0 voor kunnen staan”, klinkt het bij Calcoen. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RSC Anderlecht (@rscanderlecht)

“Maar ook al konden ze de voorsprong niet verdubbelen, er was geen paniek”, nuanceert de journalist meteen. “Ze hebben de wedstrijd zonder stress uitgespeeld. Antwerp creëerde niet veel en dat is ook opmerkelijk”, aldus de journalist van onder andere Het Nieuwsblad. 

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Killian Sardella, zijn eerste Pro League-doelpunt trouwens. Joachim Mununga benadrukte het belang van Sardella's bijdrage en de groei van Stroeykens: "Het is geen toeval dat Sardella scoorde en Stroeykens begon. Het middenveld van Anderlecht werkt gewoon erg goed."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.