'Frenkie de Jong werkt hard aan zijn herstel, mag hopen op topduel met Barcelona'

'Frenkie de Jong werkt hard aan zijn herstel, mag hopen op topduel met Barcelona'

1 april - 17:18

Frenkie de Jong heeft een belangrijke stap gezet in zijn herstel. De Nederlandse middenvelder staat weer op het trainingsveld bij FC Barcelona en werkt een individueel programma af. De Jong wordt klaargestoomd voor het Champions League-tweeluik met Paris Saint-Germain.

Recent werd al duidelijk dat Barcelona De Jong er weer bij wil hebben tegen PSG. De Oranje-international is nog altijd herstellende van de enkelblessure die hij opliep bij Athletic Bilbao. In dat herstel heeft De Jong nu een belangrijke stap gezet, weet Mundo Deportivo: de middenvelder uit Arkel staat namelijk weer op het trainingsveld.

De Jong werkt wel nog een individueel programma af, zo meldt MD. Datzelfde geldt voor Pedri, Ronald Araújo en Andreas Christensen. Het drietal zit net als De Jong in de lappenmand, maar Barça hoopt dat ook zij in actie kunnen komen tegen PSG.

Over tien dagen staat de eerste ontmoeting tussen Barcelona en Paris op het programma, in het Parc des Princes. Komend weekend komen de Catalanen niet in actie, doordat de Copa del Rey-finale tussen Athletic Bilbao en RCD Mallorca dan wordt afgewerkt.