Patro doet gouden zaak en helpt Beerschot nog handje met winst tegen Lommel

31 maart - 18:00
3

Het blijft ontzettend spannend in de Challenger Pro League en de strijd om de titel. Na winst van Beerschot en Dender moest ook Lommel zien te winnen, maar op bezoek bij Patro Eisden beleefde het een pijnlijke nederlaag: 3-0.

Zowel Beerschot als Dender wonnen eerder deze week hun wedstrijd, waardoor het voor Lommel noodzakelijk was om opnieuw een driepunter te boeken. Dat liep echter volledig anders af voor de bezoekers.

Het balbezit was nochtans voor Lommel, maar nadat Dries Wouters net voor rust rood kreeg, liep het in de tweede helft helemaal fout af. Marius Noubissi wist net na de pauze Patro op voorsprong te brengen en tien minuten voor tijd besloot Stefan Ingi Sigurdarson de wedstrijd helemaal in het voordeel van Patro. Even later zette hij de 3-0 eindstand nog op het scorebord.

Door de winst van Patro stijgt het naar de vijfde plek en telt het evenveel punten als Deinze en eentje minder dan nummers drie en twee, respectievelijk Dender en Lommel. Leider Beerschot heeft nu een voorsprong van vijf punten op de eerste achtervolgers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.