Vrancken voor Genk – Union: “Hebben er twee degelijke matchen tegen gespeeld”

Vrancken voor Genk – Union: “Hebben er twee degelijke matchen tegen gespeeld”

31 maart - 17:44
13

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, blikt vooruit op de eerste Champions’ Play-Offs match voor Genk tegen Union SG. Vrancken ziet Union als de titelfavoriet en toont zich strijdvaardig voor de match. Union komt maandagavond op bezoek bij Genk.

Vrancken wordt gevraagd of hij Union als de titelfavoriet ziet. “Ja, maar simpelweg omdat ze de meeste punten hebben. Favoriet of underdog, het zijn enkel begrippen die leuk zijn om te schrijven”, geeft Vrancken aan via de officiële kanalen van Genk.

Vrancken gelooft dat het een interessante match gaat worden tussen Genk en Union. “Ik denk dat het nog heel intense wedstrijden gaan worden. Union is heel standvastig, stabiel en efficiënt”, aldus Vrancken.

Vrancken kan zich de eerdere confrontaties tussen Genk en Union nog goed herinneren. “Maar we hebben er twee degelijke matchen tegen gespeeld in de competitie. We zijn daar gaan winnen. Ook in eigen huis hebben we redelijk gespeeld en weinig weggegeven. Efficiëntie heeft toen de doorslag gegeven”, besluit Vrancken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.