Fredberg laat zich uit over de zomerse transferplannen van RSC Anderlecht

Fredberg laat zich uit over de zomerse transferplannen van RSC Anderlecht

1 april - 19:03
9

RSC Anderlecht is al begonnen met de voorbereidingen op komend seizoen en zal zich ook komende zomer op de transfermarkt begeven. Bij het Fan Council gaf Jesper Fredberg alvast meer uitleg over de plannen van paars-wit.

Op de vergadering voor de supporters(clubs) was ook Fredberg aanwezig om samen met de eigen achterban te spreken. Daarin liet hij zich onder meer uit over de komende versterkingen van paars-wit en gaf hij al minstens één positie prijs waar Anderlecht een pion wil halen.

Zo onthulde Fredberg dat Anderlecht komende zomer al zeker op zoek gaat naar een nieuwe flankaanvaller om de concurrentie aan te gaan met Anders Dreyer of de Deen bij een eventueel vertrek te vervangen.

Daarnaast hoopt Fredberg binnenkort ook nog rond de tafel te zitten met Sevilla FC. De Brusseaars huren momenteel Ludwig Augustinsson, Thomas Delaney en Federico Gattoni van de Spaanse club. Vooral die eerste twee maken aanspraak om langer te blijven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.