Kyle Walker met lof voor Jeremie Frimpong

Walker onder de indruk van Frimpong (ex-City) : "Goede God, ongelofelijk"

26 maart om 10:02

Kyle Walker is enorm onder de indruk van zijn positiegenoot Jeremie Frimpong. De Nederlander speelde in de jeugd voor Manchester City, maar maakt tegenwoordig het mooie weer bij Bayer Leverkusen. 

"Hoe heet die jongen van Leverkusen ook alweer, die daarvoor ook bij Manchester City speelde", vraagt Walker zich openlijk af op de laatste persconferentie, geciteerd door FIVEUK. "Frimpong ja! Goede God, hoeveel heeft die jongen al wel niet gescoord? Hij is echt ongelofelijk dit seizoen hoor." Walker speelt zelf ook als rechtsback en wordt net als Frimpong vaak geprezen om zijn snelheid.

Frimpong speelde van 2010 tot 2019 in de jeugdopleiding van Manchester City. Uiteindelijk maakte de rechtervleugelverdediger voor 380.000 euro de overstap naar het Schotse Celtic. Daar speelde hij zich in de kijker van zijn huidige club Bayer Leverkusen. In Duitsland is Frimpong een belangrijk onderdeel van de ongeslagen reeks van de koploper. in 33 officiële wedstrijden maakte hij al elf goals en bereidde hij er evenveel voor.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.