OFFICIEEL: KAS Eupen stelt 'nieuw' trainersduo voor

OFFICIEEL: KAS Eupen stelt 'nieuw' trainersduo voor

25 maart - 15:11
1

KAS Eupen heeft voor het competitieslot dan toch een nieuwe trainer gevonden. Na het vertrek van Kohfeldt zocht men bij de Panda's naar een nieuwe coach. Die vond Eupen in eigen huis met Kristoffer Andersen en met oude bekende Raphaël Fèvre.

Dat kondigt Eupen aan via de officiële kanalen. Andersen was al sinds 2021 assistent-trainer bij Eupen en krijgt nu (tijdelijke) promotie. De Belgische Deen wordt tot het einde van het seizoen coach en wordt bijgestaan door Fèvre.

De 49-jarige Fransman is een oude bekende van Eupen en was onder Claude Makelélé van 2018 tot begin 2019 conditietrainer bij Eupen. Daarna trok hij richting Chicago Fie en Girondins Bordeaux, waar hij conditietrainer was van de B-ploeg.

Nu keert Fèvre terug naar Eupen, waar hij Andersen zal bijstaan in zijn taken. Het nieuwe trainersduo moet Eupen in de Jupiler Pro League zien te houden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.